Beszámoló, vizsga

FONTOS INFORMÁCIÓK!

 

A fennálló járványügyi helyzet miatt a beszámoló és jogosultsági vizsgákon az alábbi intézkedéseket hoztuk:

  • vizsgázók létszámát a vizsgateremben csökkentettük biztonságuk érdekében (egyszerre max. 15 fő vizsgázhat a vizsgateremben).
  • A vizsgán hozott szájmaszk használata kötelező. Kérjük emellett kézfertőtlenítő használatát is, amely a vizsgateremben rendelkezésre áll.
  • A vizsgaterembe való érkezés során testhőmérséklet mérés történik. Amennyiben valakinek a testhőmérséklete meghaladja a 37 C° fokot, a vizsgán az adott személy nem vehet részt. Ebben az esetben nem kell a távolmaradás miatt a 3e Ft-os adminisztrációs díjat befizetni.
  • A vizsgán való megjelenéskor a személyi igazolvány alapján regisztráljuk a megjelenteket. Kérjük ennek során is a megfelelő távolság megtartását és saját toll használatát.

 Korábbi jelzésünknek megfelelően kértük a területi kamarák titkárait, hogy azon szakmagyakorlók esetén, akiknek az ötéves továbbképzési időszak, vagy az egyéves beszámoló vizsga időszak a veszélyhelyzet időszaka alatt járt le, és a képzési- vagy vizsgakötelezettségüket a rendkívüli intézkedések miatt nem tudták teljesíteni, a kötelezettségük teljesítésére 2020. december 31-ig adjanak lehetőséget a pótlásra, a jogszabály szerinti szankciók alkalmazása (a jogosultságok felfüggesztése) nélkül. Kérjük figyelembe venni, hogy a jelenlegi tervek szerint az utolsó vizsganapok – szakterülettől függően - december 10-e előtti időpontra lesznek kitűzve. 

 

Gyakorlati útmutató a beszámolóhoz és jogosultsági vizsgához >>>

Vizsganaptár, jelentkezés beszámoló vizsgára >>>

Felkészülési segédletek >>>

Jelentkezés épületenergetikai jogosultsági vizsgára >>>

Felmentési kérelmek >>>

Villámvédelmi vizsga >>>

Geodéziai szakmai minősítő vizsga >>>

 

A beszámoló vizsgákkal kapcsolatos további információért, kérjük, keresse vizsgaszervező kollégáinkat (  beszamolo@mmk.hu  vagy +36-1-4557080)

Épületenergetikai tanúsító és Geodéziai minősítő vizsgával kapcsolatban kérjük, hogy keresse Kocsisné Fűtő Krisztinát ( kocsisne.krisztina@mmk.hu  vagy +36-1-4557080/ 107 m.)

Villámvédelmi vizsgával kapcsolatban kérjük, hogy keresse Deák Andreát ( deak.andrea@mmk.hu  vagy +36-1-4557080/ 110 m.)